”Hyllor och skåp”. 160 sid. + 700 inspirationsbilder.

Utgåvan består av en A4-pärm innehållande ett usb-minne med tillhörande användarinstruktion. Med hjälp av usb-minnet skriver köparen själv ut den 160-sdiga lärarhandledningen. I materialet ingår även 17 sidor självinstruerande arbetsinstruktioner för eleverna.

Instruktionerna bygger på färgbilder med kortfattade textkommentarer. Dessa sättes in i särskilda elevpärmar, som lämpligen kan förvaras under varje hyvelbänk. I denna pärm förvarar eleverna även sina planeringsförslag till slöjduppgifter.

I materialet ingår även 700 olika inspirationsbilder av dels ritade och dels fotograferade föremål. Dessa är avsedda att väcka elevernas fantasi till egna skapelser. Bilderna kan visas i dator, eller via datorprojektor på duk. De kan även visas på TV-skärm kopplad till en dator.

Figurer och Former, Hyllor och Skåp och Skrin och Pallar bygger på en och samma struktur. Orsaken är att eleverna skall känna igen sig från årskurs till årskurs och få tid att öva upp sina färdigheter. Därför återkommer vissa sidor i samtliga tre pärmar. Av den anledningen går det att beställa materialet med alla blad utskrivna eller för egen utskrift. Den som endast beställer en av pärmarna, behöver utskrifter av samtliga blad. För att sedan undvika dubbla utskrifter av samma blad gäller följande:

Den som redan har Figurer och Former och vill komplettera med Hyllor och Skåp behöver bara skriva ut f. o. m. sid. 26 i denna pärm.

Ladda hem provsidor som pdf fil

Hem

FORM I TRÄ :: Bengt Svensson :: Sälggatan 2 :: 590 49 Vikingstad
Tel/fax: 013-810 11 :: E-post: 01381011@telia.com

Få mer tips och råd i min blogg